Prekių krepšelis

+370 612 49713 | Nemokamas pristatymas nuo 35€

Pirkimo sąlygos ir taisyklės

Bendrosios nuostatos

1.1 Šios pirkimo sąlygos ir taisyklės reglamentuoja elektroninės parduotuvės (toliau – www.softy.lt ) ir www.softy.lt kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei kliento aptarnavimo tvarką.

1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

1.3 E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.softy.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

1.4 Mes įsipareigojame parduoti prekes juridiniams ir fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

2.1 www.softy.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:

2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.

2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.

2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.

2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.

2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.

2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2 www.softy.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

2.2.1 apdoroti Jūsų prekių užsakymus;

2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);

2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;

2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.

Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1.2 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.

3.1.3 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

Registracijos pateikimo taisyklės

4.1 Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.

Sąskaitų faktūrų pateikimas klientui

5.1 Siekdami tausoti aplinką, popierinės sąskaitos faktūros versijos nesiunčiame. Ją gausite į savo elektroninį paštą. Jei visgi yra poreikis popierinei sąskaitai faktūrai, nurodykite tai užsakymo komentaro laukelyje (jį rasite paskutiniame žingsnyje prieš apmokant užsakymą) arba susisiekite su mumis asmeniškai.

Nukainotos prekės

6.1 Prekėje aptikę kokybės trūkumų, ją nukainojame ir pažymime ženkliuku „NUKAINOTA“. Detalesnę informaciją apie aptiktus defektus pateikiame trumpame prekės aprašyme. Nukainotoms prekėms garantija netaikoma ir prekės grąžinimas dėl trumpame prekės aprašyme nurodytų defektų negalimas.

Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

7.1 Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai adresu info@softy.lt.

Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos

8.1 www.softy.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

Mokėjimo būdai

Atsiskaityti už pirkinius galite jums patogiausiu būdu: tiesiogiai savo interneto banke, grynaisiais Perlo terminale / Maxima kasoje ar įprastu bankiniu pavedimu.

Atkreipiame dėmesį, kad, siekdami tausoti aplinką, popierinės PVM sąskaitos faktūros versijos nesiųsime. Ją gausite į savo elektroninį paštą. Jei visgi yra poreikis popierinei sąskaitai faktūrai, nurodykite tai užsakymo komentaro laukelyje (jį rasite paskutiniame žingsnyje prieš apmokant užsakymą). Arba susisiekite su mumis asmeniškai.

Pristatymo būdai

Mūsų el. parduotuvėje įsigytos prekės įprastai suruošiamos priklausomai nuo to, kokį pristatymo terminą pasirinkote (primename, kad nuo to priklauso ir jūsų prekių kaina!):

  • SKUBUS. Prekes suruošiame ir išsiunčiame tą pačią arba (vėliausiai) kitą darbo dieną po ampokėjimo gavimo, o pristatymo trukmė priklauso nuo jūsų pasirinkto pristatymo būdo, bet paprastai visos siuntos pristatomos per 1-2 darbo dienas.
  • NESKUBUS. Prekes suruošiame ir išsiunčiame per 30 kalendorinių dienų po apmokėjimo gavimo, o pristatymo trukmė priklauso nuo jūsų pasirinkto pristatymo būdo, bet paprastai visos siuntos pristatomos per 1-2 darbo dienas. NEPAMIRŠKITE prieš pereidami prie užsakymo apmokėjimo savo krepšelyje įvesti nuolaidos kodą „NESKUBUS“ – taip jūsų užsakomoms prekėms bus automatiškai pritaikyta 20% NUOLAIDA!

Galimi prekių pristatymo būdai Lietuvoje:

  • ATSIĖMIMAS mūsų parduotuvėlėje Druskininkuose, adresu M. K. Čiurlionio g. 84. Atsiėmimas nemokamas.
  • ATSIĖMIMAS mūsų atsiėmimo vietoje Vilniuje, adresu Konstitucijos pr. 23, B korpusas, 125 kab. Atsiėmimas nemokamas.
  • OMNIVA paštomatai. Pristatymo kaina priklauso nuo jūsų užsakymo apimties. Nemokamai Omniva paštomatais siunčiame užsakymus nuo 35 Eur.
  • DPD kurjeris. Pristatymo kaina priklauso nuo jūsų užsakymo apimties ir vietos, į kurią turi būti pristatyta siunta. Nemokamai DPD kurjeriu siunčiame užsakymus nuo 100 Eur. NEPAMIRŠKITE gavę siuntinį iškart patikrinti, ar prekės pakuotė nėra pažeista. Pastebėjus siuntos pažeidimą, dalyvaujant kurjeriui surašykite pastabas apie siuntos pažeidimus arba atsisakykite priimti siuntą. Priėmus siuntą ir pasirašius važtaraštį be pastabų, laikoma, kad siunta pristatyta tinkamai ir tai gali apsunkinti bet kokių pretenzijų dėl prekės išorinių pažeidimų nagrinėjimą.
  • LIETUVOS PAŠTAS. Pristatymo kaina priklauso nuo jūsų užsakymo apimties ir vietos, į kurią turi būti pristatyta siunta.

Galimi prekių pristatymo būdai kitose šalyse: priklausomai nuo šalies ir užsakymo dydžio, užsakymus siunčiame Lietuvos paštu, DPD kurjeriu, DHL kurjeriu, Omniva paštomatais. Norėdami užsisakyti prekių pristatymą į kitas šalis, susisiekite su mumis jums patogiu būdu – pateiksime geriausius galimus pasiūlymus ir suderinsime siuntimo detales.

Prekių grąžinimas

Jeigu Jums kilo dvejonių dėl įsigytų prekių kokybės ar charakteristikų, susisiekite su mumis jums patogiausiu būdu: telefonu +370 612 49713, Facebook / Messenger Softy Rankšluoščiai ar tiesiog el. paštu info@softy.lt. Aptarsime jums rūpimus klausimus ar pastebėtus trūkumus ir sutarsime dėl jums patogiausio sprendimo.

Jei visgi nusprendėte prekę grąžinti, parašykite mums el. paštu info@softy.lt, nurodydami užsakymo datą, numerį, prekės modelį ir konkrečią priežastį. Į tokius laiškus stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau, bet ne ilgiau nei per 3 darbo dienas. Atkreipkite dėmesį, kad grąžinama suma neapima jūsų patirtų siuntimo išlaidų, t. y., grąžinama tik prekės vertė, nebent grąžinimas vyksta dėl mūsų kaltės (prekė brokuota ar gavote ne tą prekę, kurią užsisakėte).

Keičiamos arba grąžinamos prekės turi atitikti šiuos kriterijus:

  • Prekės nebuvo naudojamos;
  • Prekės nebuvo sugadintos;
  • Kiekviena grąžinama prekė yra originalioje ir nepažeistoje pakuotėje (jei tokia buvo);
  • Nuo prekių nebuvo nuimtos originalios etiketės;
  • Grąžinamos prekės yra pilnos komplektacijos ir išlaikiusios savo prekinę išvaizdą.

Nukainotoms prekėms (prekės su žyma „NUKAINOTA“) garantija netaikoma!

Kiti klausimai

Jei turite kokių nors klausimų ar iškilo neaiškumų – drąsiai skambinkite kontaktiniu telefono numeriu +370 612 49713 numeriais, nurodytais viršuje, arba susisiekite su mumis per „Messenger“ / „Facebook“, el. paštu.

Nemokamas siuntimas

Nuo 35€ siunčiant Omniva paštomatu

Lengvas grąžinimas

14 dienų pinigų grąžinimo garantija

Kokybės garantija

Taikoma visiems produktams

100% saugūs mokėjimai

Interneto bankas / MasterCard / Visa