Prekių krepšelis

+370 612 49713 | Nemokamas pristatymas nuo 35€

Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos.

Šios privatumo taisyklės (toliau – “taisyklės“) reglamentuoja pagrindinius principus ir tvarką, kuria remdamasis Pardavėjas (toliau – “Pardavėjas“) tvarko interneto parduotuvėje (toliau – “e-parduotuvė“) Pirkėjų (toliau – “Jūsų“) asmens duomenis.

Jūsų asmeninių duomenų tvarkymą nustato šios taisyklės, LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą.

2. Registracijos pateikimo taisyklės.

2.1 Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, Pardavėjas turi teisę anuliuoti Jūsų užsakymą. Pardavėjas pripažįsta ir gerbia kiekvieno fizinio asmens, kuris lankosi e-parduotuvėje, teisę į privatumą. Pardavėjas renka ir panaudoja fizinio asmens duomenis (vardą, pavardę, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitą e-parduotuvės registracijos formoje nurodytą informaciją) tam, kad:

  • apdoroti Jūsų prekių ar paslaugų užsakymus;
  • išspęsti problemas susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;

Asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.

2.2 Ne asmeninius Jūsų duomenis, t.y. duomenis susijusius su Jūsų įsigytomis prekėmis, Pardavėjas gali naudoti statistiniais tikslais. Toks statistinių duomenų rinkimas neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų asmens tapatybės. Pardavėjas pasilieka sau teisę statistinius duomenis perduoti trečiajai šaliai.

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims.

Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik 2 punkto 2 dalies tikslams pasiekti. Pardavėjas neperduoda Jūsų asmens duomenų trečiosioms šalims, negavę Jūsų atskiro sutikimo, išskyrus LR įstatymų nustatyta tvarka.

4. Informacijos ar pretenzijos perdavimas.

Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, yra pateikiami elektroniniu paštu info@softy.lt. Atsakymą Pardavėjas pateikia tokia forma, kuria gavo pranešimą ar pretenziją.

5. Asmens duomenų tvarkymas.

Jūs sutinkate, kad asmens duomenys, kuriuos Jūs savo noru pateikiate registracijos formoje, būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis.

Slapukų politika

Šioje slapukų politikoje paaiškinama, kokius slapukus ir kokiais tikslais naudojame. Taip pat nurodoma, kokie slapukų tipai yra naudojami bei kokia informacija yra renkama bei naudojama. Norėdami gauti daugiau informacijos apie tai, kaip mes naudojame, saugome ir saugome jūsų asmens duomenis, skaitykite mūsų privatumo politiką aukščiau.

Galite bet kuriuo metu pakeisti ar atšaukti savo sutikimą dėl slapukų naudojimo mūsų svetainėje

Jūsų sutikimas taikomas šiems domenams: softy.lt

Kas yra slapukai?

Slapukai yra nedideli tekstiniai failai, naudojami mažoms informacijos dalims laikyti. Jie saugomi jūsų įrenginyje, kai svetainė įkeliama į jūsų naršyklę. Šie slapukai padeda mums tinkamai atlikti svetainės veikimą, padaryti ją saugesnę, suteikti geresnę vartotojo patirtį ir suprasti, kaip veikia svetainė, ir išanalizuoti, kas veikia ir kur ją reikia tobulinti.

Kaip mes naudojame slapukus?

Kaip ir dauguma internetinių paslaugų, mūsų svetainėje naudojami pirmosios ir trečiosios šalies slapukai keliems tikslams. Pirmosios šalies slapukai dažniausiai yra būtini, kad svetainė veiktų teisingai, ir jie nerenka jokių jūsų asmenį identifikuojančių duomenų.

Trečiųjų šalių slapukai, naudojami mūsų svetainėje, daugiausia skirti suprasti, kaip svetainė veikia, kaip jūs bendraujate su mūsų svetaine, kad mūsų paslaugos būtų saugios, teiktų jums aktualias reklamas ir apskritai suteiktų jums geresnį ir patobulintą vartotoją. patirkite ir padėkite paspartinti būsimą sąveiką su mūsų svetaine.

Kokius slapukus mes naudojame?

Būtini: kai kurie slapukai yra būtini, kad galėtumėte naudotis visomis mūsų svetainės funkcijomis. Jie leidžia mums palaikyti vartotojų sesijas ir užkirsti kelią bet kokioms grėsmėms saugumui. Jie nerenka ir nesaugo jokios asmeninės informacijos. Pavyzdžiui, šie slapukai leidžia jums prisijungti prie savo paskyros ir pridėti produktų į krepšelį bei saugiai atsiskaityti.

Statistiniai: Šie slapukai saugo tokią informaciją kaip svetainės lankytojų skaičius, unikalių lankytojų skaičius, kurie svetainės puslapiai buvo aplankyti, apsilankymo šaltinis ir kt. Šie duomenys padeda mums suprasti ir analizuoti svetainės našumą ir kur ją reikia tobulinti.

Funkcionalūs: Ttai yra slapukai, kurie padeda tam tikroms neesminėms mūsų svetainės funkcijoms. Šios funkcijos apima turinio, pvz., Vaizdo įrašų, įterpimą ar svetainės turinio bendrinimą socialinės žiniasklaidos platformose.

Parinktys: Šie slapukai padeda mums išsaugoti jūsų nustatymus ir naršymo nuostatas, pvz., Kalbos nuostatas, kad ateityje turėtumėte geresnę ir efektyvesnę patirtį apsilankydami svetainėje.

Žemiau pateikiame išsamius slapukus, naudojamus mūsų svetainėje.

CookieAprašymas
_gaNaudoja „Google Analytics“, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie svetainės aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų vartotojų patirtį besilankant svetainėje.
_gatNaudojamas „Google Analytics“ statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti.
_gidNaudojamas „Google Analytics“ statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti apie apsilankymo trukmę, naršyklę ir kt.

Kaip galiu valdyti slapukų nuostatas?

Jei nuspręsite pakeisti savo duotą sutikimą tai galite padaryti šiame puslapyje arba atsidarius slapukų nustatymų langą.

Be to, skirtingos naršyklės pateikia skirtingus būdus, kaip blokuoti ir ištrinti svetainių naudojamus slapukus. Norėdami užblokuoti / ištrinti slapukus, galite pakeisti savo naršyklės nustatymus. Norėdami sužinoti daugiau apie tai, kaip tvarkyti ir ištrinti slapukus, apsilankykite www.allaboutcookies.org

Nemokamas siuntimas

Nuo 35€ siunčiant Omniva paštomatu

Lengvas grąžinimas

14 dienų pinigų grąžinimo garantija

Kokybės garantija

Taikoma visiems produktams

100% saugūs mokėjimai

Interneto bankas / MasterCard / Visa