Labai didelis medvilninis paplūdimio rankšluostis ZEBRAS (šviesiai žalia) 100×160 cm

33.99

Labai didelis medvilninis paplūdimio rankšluostis ZEBRAS: gražus, ryškus, ypač didelis, gerai sugeriantis, dryžuotas, neblunka, nedažo – tobulas!

Jei prie jūsų pasirinkto dydžio yra žymė “Išankstinis užsakymas”, prekės pristatymo terminas – iki 2 savaičių. Visas prekes, užsakytas kartu, gausite ta pačia siunta.

 

Neturime

Labai didelis medvilninis paplūdimio rankšluostis ZEBRAS (šviesiai žalia) 100×160 cm – klasikinės medvilnės rankšluostis, kuris ne tik gerai vandenį sugeria, yra ypač didelis, bet ir tikrai nuotaikingas – mums patiems kaskart nuotaika pakyla jo pavadinimą paskaičius. Tokio margumo rankšluostį tikrai nesunku pastebėti net ir poilsiautojų minioje pajūryje!

Rankšluosčio matmenys – 100 x 160 cm. Sudėtis – 100% medvilnė. Gamintojas suteikia 5 metų garantiją spalvoms, jos neblunka, rankšluostis skalbiamas nedažo.

Labai didelis medvilninis paplūdimio rankšluostis ZEBRAS (šviesiai žalia) 100×160 cm turi OEKO-TEX Standard 100 sertifikatą, tad yra visiškai saugūs naudoti net ir ypač jautrios odos žmonėms (daugiau apie tai čia: https://softy.lt/kas-yra-oeko-tex-standard-100-standartas/).

Atsiliepimai

Jei domina atsiliepimai apie šiuos medvilninius paplūdimio rankšluosčius, jų galite paieškoti ar pasiteirauti čia:

  1. mūsų Facebook paskyroje https://www.facebook.com/softyranksluosciai,
  2. mūsų Instagram paskyroje https://www.instagram.com/softy_textile/,
  3. mūsų Google paskyroje https://g.page/r/CaP8KpgDmMBSEB0/review.

Jei jau įsigijote šią prekę ir turite atsiliepimų, būtume labai dėkingi, jei jais pasidalintumėte mūsų socialinių tinklų paskyrose. Tai atlikę, susisiekite su mumis, atsidėkodami mielai suteiksime asmeninį 15% nuolaidos kodą kitam jūsų pirkiniui.

 

Audinys

100% medvilnė

Dydis

100 x 160 cm

Maks. skalbimo temp.

60°C

Tankis

380 g/m2

Pakabinimo kilpa

Yra (ant ilgosios kraštinės)

Sertifikavimas

OEKO-TEX Standard 100

atsiliepimai apie mus

  • Labai ačiū už nuostabius rankšluoščius ir greitą atsiuntimą:) Keičiu savo turėtus rankšluoščius į Softy😍Išbandžiau- esu tokia patenkinta...😄

    Audronė Staugaitienė Avatar Audronė Staugaitienė

    Pirkome 2 didelius DIANA rankšluosčius, gavome labai greitai ir likome labai patenkinti kokybe, rankšluosčiai stori, švelnūs ir gerai sugeria drėgmę. Po skalbimo su džiovinimu šios savybės nepakito.

    Jurgita Gudynaitė Avatar Jurgita Gudynaitė

    Rankšluostukai labai mieli, kokybė gera. Tik spalvos neatitinka tikrovės arba buvo atsiųstas ne tos spalvos. Tamsus turkis, visiškai nepanašus i turkio spalvą.

    Rasa Selemonaviciute Avatar Rasa Selemonaviciute
  • Puikūs mikropluošto rankšluosčiai!!! Labai džiaugiuosi įsigijusi.

    Danguolė Vaičiūnienė Avatar Danguolė Vaičiūnienė

    Ieskojau mazyliui pirmojo ranksluoscio, issirinkau su pingvinais, gavus ji iskart nuvyle issiuvineta aplikacija, ji buvo kieta, nesinorejo kad liestusi su naujagimio galvyte, manau vidus turetu buti svelnus ir minkstas, neturetu... Daugiau

    Birutė Pasilauskienė Avatar Birutė Pasilauskienė

    Puiki kokybė, greitas pristatymas

    Vida Sabestinaite Avatar Vida Sabestinaite
  • Received my “Runa” towels. I’m happy! They are so soft and absorbing!💦 I will definitely order another set.🧺

    Santa Kaupuža Avatar Santa Kaupuža

    Labai patenkinta patalynės komplektais,ir kaina,ir kokybe,taip pat operatyviu atsiuntimų. Jokių nusiskundimų neturiu,rekomenduoju👍👍👍👌

    Danguolė Jaskūnaitė Avatar Danguolė Jaskūnaitė

    Ačiū už puikius ranksluoščius.

    Diana Mocevičienė Avatar Diana Mocevičienė
  • Ačiū už puikius rankšluosčius ir labai rūpestingą aptarnavimą! Rekomenduoju ir sėkmės darbuose :)

    Renata Jočienė Avatar Renata Jočienė

    Kokybės ir kainos santykis superinis! Dovanų gautas rankšluostis ne tik kad labai patiko, bet ir greitai buvo pritaikytas mėgstamiausiose veiklose-pajūry pagulėti, bangų lašus nuo kūno nušluostyti 😍 rekomenduoju 100 proc.!

    Janina Balsė Avatar Janina Balsė

    Puiki kokybe, greitas pristatymas, dar ir dovanele gavau 🌷ačiū ir sėkmės

    Dovilė Idilė Avatar Dovilė Idilė
  • Spalvinga labdara atkeliavo iš Druskininkų Softy Rankšluosčiai Perskaitę „Esame trise: mama, marti ir sūnus „Softy – tai šeimos verslas. Augant klientų ratui, išaugome ir mes, bet branduolys išliko šeimos rankose“ -... Daugiau

    Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centras Avatar Prienų rajono

    Patys išbandėme, o po to ir visus artimuosius aprūpinome rankšluosčiais iš Softy. Džiugina kokybės ir kainos santykis, o ypač maloniai likome nustebinti mikropluošto rankšluosčiais: dabar visur kartu - ir namuose,... Daugiau

    Živilė Marcinkutė Avatar Živilė Marcinkutė

    Šiandien gavau užuolaidas. Esu be galo patenkinta, labai gražios ir kokybiškos. 😍 O ir bendravimas su klientais, labai malonus. Labai ačiū, už dovanėlę 🤗😊

    Sandra Katkienė Avatar Sandra Katkienė
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop