Akcija!

Mikropluošto paplūdimio rankšluostis ARBŪZAS

Original price was: 14.99€.Current price is: 13.49€. (Sutaupykite: 10%)

Labai minkštas, ypač greitai sugeria drėgmę, patvarus, bet lengvas, plonas, užima nedaug vietos ir greitai džiūsta – visa tai, ko mums reikia iš rankšluosčio paplūdimyje. Ir netgi smėlis nelimpa! O kur dar ryškios spalvos ir linksmi raštai? Visa tai, ko reikia paplūdimio rankšluosčiui!

Neturime

Šis paplūdimio rankšluostis yra pagamintas iš mikropluošto. Sugeba sugerti iki 5 kartų daugiau vandens nei sveria pats (palyginimui, šis rankšluostis gali sugerti 3 kartus daugiau vandens nei to paties pagrindinio svorio medvilnės rankšluostis), o išdžiūsta labai greitai. Todėl šis rankšluostis yra nepamainomas išsiruošus į paplūdimį: kai jau beveik pamėlęs išlipi iš vandens ir saulė kaip tyčia pasislepia už didžiulio debesies, visai nesinori savęs “šildyti” taip ir nespėjusiu nuo praėjusių maudynių išdžiūti šaltu šlapiu rankšluosčiu, tiesa? Be to, šis paplūdimio rankšluostis puikiai tiks išleidžiant savo atžalas į vasaros stovyklas: kai šalia nėra nei mamos, nei rūpestingos močiutės ir niekas dešimt kartų neprimena, kad rankšluostį būtina padžiauti kaip įmanoma greičiau, kad spėtų išdžiūti, šie greitai džiūstantys paplūdimio rankšluosčiai yra tikras išsigelbėjimas. Rankšluostis “suspės pasiruošti” iki kito žygio į vandenį net ir darganotu oru! Paplūdimiui skirti mikropluošto rankšluosčiai yra suausti šiek tiek kitaip, nei tie, kurie skirti sportuojantiems ar tiesiog keliaujantiems: šių rankšluosčių plaukeliai yra trumpesni. Todėl jie ne tik sugeba surinkti visą drėgmę nuo jūsų kūno vos tik juos priglaudus, netrinant (nepamainoma savybė, jei saulė ar vanduo pasirodė stipresni už jūsų apsauginį kremą nuo saulės ir oda sudirgo), bet ir “nebijo” smėlio: jų net purtyti nereikės, pakelsite nuo žemės ir visas smėlis nubyrės. Tiesa, primename, kad mikropluošto rankšluosčiams dažyti naudojami stipresni dažai ir jų reikia daugiau nei, pvz., medvilnei, todėl nenustebkite ir neišsigąskite, jei pirmuosius tris kartus skalbiant vanduo nusidažys kokiu nors atspalviu . Beje, neverta nerimauti dėl spalvų ryškumo: jos išlieka nenublukusios netgi po daugelio skalbimų.  

Audinys

100% poliesterio pluoštas

Dydis

86 x 170 cm

Maks. skalbimo temp.

40°C

Tankis

265 g/m2

Pakabinimo kilpa

Nėra

Tiekėjas

GOLDEN FOUNTAIN

Spalvingumas

Įvairiaspalvis

atsiliepimai apie mus

  • Šiandien gavau užuolaidas. Esu be galo patenkinta, labai gražios ir kokybiškos. 😍 O ir bendravimas su klientais, labai malonus. Labai ačiū, už dovanėlę 🤗😊

    Sandra Katkienė Avatar Sandra Katkienė

    Puiki kokybe ir gera kaina!

    Inga Ingiusia Avatar Inga Ingiusia

    Received my “Runa” towels. I’m happy! They are so soft and absorbing!💦 I will definitely order another set.🧺

    Santa Kaupuža Avatar Santa Kaupuža
  • Esu labai patenkinta įsigytais rankšluosčiais. Labai "mieli", minkšti, gerai sugeria vandenį. Tikrai rekomenduoju, geras kainos ir kokybės santykis.

    Viktorija Grigaliūnienė Avatar Viktorija Grigaliūnienė

    Didelis ačiū! Prisidėjo parama nukentėjus mano tėveliams nuo gaistro. Labai dėkingi

    Simona Kiliokė Avatar Simona Kiliokė

    Pirkome 2 didelius DIANA rankšluosčius, gavome labai greitai ir likome labai patenkinti kokybe, rankšluosčiai stori, švelnūs ir gerai sugeria drėgmę. Po skalbimo su džiovinimu šios savybės nepakito.

    Jurgita Gudynaitė Avatar Jurgita Gudynaitė
  • Labai džiaugiamės, kad ši įmonė nusprendė padėti VšĮ Taikos kelias reabilitacijos centrui, ir parėmė rankšluosčiais. Bendravimas buvo labai malonus, o produktų kokybė labai nustebino. Rankšluosčiai labai minkšti ir švelnūs. Ačiū... Daugiau

    VšĮ VšĮ "Taikos

    Puikūs mikropluošto rankšluosčiai!!! Labai džiaugiuosi įsigijusi.

    Danguolė Vaičiūnienė Avatar Danguolė Vaičiūnienė

    Patikimi, gera kokybė, malonus aptarnavimas, super greitas pristatymas, rekomenduoju.

    Renata Narvydienė Avatar Renata Narvydienė
  • Labai ačiū už nuostabius rankšluoščius ir greitą atsiuntimą:) Keičiu savo turėtus rankšluoščius į Softy😍Išbandžiau- esu tokia patenkinta...😄

    Audronė Staugaitienė Avatar Audronė Staugaitienė

    Rekomenduoju! Jau trečią kartą užsakinėjau rankšluosčius su logotipų išsiuvinėjimu. Malonus bendravimas , greitas prekių pristatymas. Ačiū 🌹

    Egidija Mockuviene Avatar Egidija Mockuviene

    Ačiū labai už kokybiškus rankšluosčius bei patalinę Rekomenduoju visiems 100 % kurie vertiną kokybę

    Teresa Stankevič Avatar Teresa Stankevič
  • Rankšluostukai labai mieli, kokybė gera. Tik spalvos neatitinka tikrovės arba buvo atsiųstas ne tos spalvos. Tamsus turkis, visiškai nepanašus i turkio spalvą.

    Rasa Selemonaviciute Avatar Rasa Selemonaviciute

    Nuostabus ranksluosciai,turiu ne viena labai dziaugiuosi.I jokius kitus nekeisciau Rekomenduoju

    Nijolė Česnulevičienė Avatar Nijolė Česnulevičienė

    Kokybės ir kainos santykis superinis! Dovanų gautas rankšluostis ne tik kad labai patiko, bet ir greitai buvo pritaikytas mėgstamiausiose veiklose-pajūry pagulėti, bangų lašus nuo kūno nušluostyti 😍 rekomenduoju 100 proc.!

    Janina Balsė Avatar Janina Balsė
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop